Akác-Kont Kft

Tóth Balázs +36 20 912 47 45

"Ön megálmodja, mi megépítjük!"

Falburkolók:

Falfelületek burkoláshoz, kül és beltérre egyaránt ajánljuk. Szeletelt téglák, homokkövek,pattintott kövek. Vannak fugával és fuga nélkül rakható falburkolataink. A fugázat fajtájának megválasztása tetszőleges. A különböző termékekhez sarokelemek is rendelhetőek. A különböző szín és formavilággal otthonába varázsolhatja a természet harmóniáját, vagy akár a mediterrán hangulatot.

Térkövek, Padlóburkolók:

A padlóburkolatok mindenütt alkalmazhatóak, különleges forma és gazdag színválasztékával harmonizál minden építészeti stílussal. A fugázat fajtájánaak megválasztása tetszőleges. A padlóburkolókkal, térkövekkel szemben támasztott követelményeknek is eleget tesz, mint például: díszítés, kopásállóság- vagy fagyállóság.

Kiegészítők:

Kerti sütögetők kivitelezése, egyedi gondolatok megvalósítása. Ön megálmodja, mi megépítjük! Kertünk szépségét és értékét növeli, ha megfelelően rendezzük be egy-egy hangulatos elemmel, mint például:

- kerti sütők, műkő sütögetők, szeletelt téglás sütők (szabadtéri sütéshez)

- bográcsolók (szabadtéri főzéshez)

- grillezők (szabadtéri sütéshez)

- kerti tipegők, járdák (nedves időben is praktikusan használhatóak)

- filagória (szögletes vagy kerek alaprajzú kissé zárt építmény mely remek helyet biztosít kicsit hűvösebb, esősebb időben is az összejövetelekhez.)

- pergola (szabadtéri építmény árnyékolás céljából a napsütéses melegben)

Az összetett sütögetők több lehetőséget kínálnak: bogrács állvány, grillrács, munkalap . Teret adva így a családi és baráti összejöveteleknek, aminek hangulatát, a tűz melege és fénye emeli.

Építési törmelék konténeres elszállítása :

Építkezik? Felújít? Kertészkedik? Jókor, jó áron mi elvégezzük a „piszkos” munkát!

Mi pontosan, megbízhatóan, rugalmasan szállítjuk el a felhalmozott sittjét, építési-bontási hulladékát, kommunkális hulladékát, kerti zöldhulladékát. Zsákos, konténeres szállítás: Több konténerrel rendelkezünk ! ( 3-12 m3)

Építési, bontási törmelék: Felújítás során keletkezett hulladék, bontott tégla, beton.

Kommunális hulladék: vegyes jellegű, kerti zöld hulladék, levágott fű, levelek, gallyak, ágak.

Lom: Házkörüli lomok, bútor, textília, papír, egyéb tárgyak.

Az általunk szállított hulladék a megfelelő lerakóba kerül az Európai Unió irányelvei szerint. A szállítást környezettudatosan végezzük, törvényi meghatározás alapján. Fontos tudni, hogy minden esetben, amikor közterületre kerül kihelyezésre egy konténer, területfoglalási engedélyre van szükség!

Ugrás fel!